Per la salut mental i el benestar dels infants i dels joves de les Illes Balears, i de les seves famílies.

ESCOLA DE FAMÍLIES I AJUDA MÚTUALa família és el pilar fonamental. Per això no volem que hi hagi cap família que no tengui les eines necessàries per poder atendre els seus fills amb les millors condicions. L'escola de famílies s'ha convertit en poc temps amb un dels serveis més importants d'ImmensaMent, i un dels que té millors resposta. De manera regular anam fent tallers que donen resposta a moltes de les preguntes que es fan les famílies i orienten sobre com donar la millor atenció i educació.

L’Ajuda mútua, d'altra part, és el que ens mou i el que ens dóna identitat. Poder compartir experiències amb altres famílies, compartir informació, emocions, i proposar-nos fites conjuntament fa que no ens sentim sols i ens dóna valors i força per a propiciar canvis en la comunitat i poder millorar l’atenció als nostres fills i filles.

Impulsar la creació de Grups d’Ajuda Mútua (GAM) per les diferents illes i comarques, que puguin ésser guiats per un dinamitzador-facilitador format, és un objectiu essencial de l’associació.